PRETURI NOI, DE NEEGALAT !!!

Serviciul de telefonie fixă CanRomania!, pune la dispoziţia românilor de pretutindeni, telefonie fixă românească la preţurile cele mai avantajoase posibil. Ce obţineti imediat este un numar românesc în casa dumneavoastră de peste mări şi ţări. Fiindcă stiu că aveti numar românesc cei dragi vă vor suna la fel că atunci când eraţi în ţara, fără să le pese de cât va costa convorbirea. Pentru numai $9.99 canadieni lunar aveţi la dispoziţia dumneavoastra un număr de telefon dintr-un oraş de resedinţă românesc la alegere, la care sunteţi sunaţi gratuit şi puteti suna pe cine doriti din ţara la cele mai avantajoase preturi de pe piata telefoniei fixe din lume. Iata aceste avantajele:
  • Aveti in fiecatre luna gratuit 200 de minute catre abonatii Romtelecom sau daca preferati sa vorbiti catre alte retele telefonice fixe ori mobile, sunteti creditat in luna respectiva cu pana la echivalentul a 200 de minute Romtelecom.
  • Costul fiecarui minut suplimentar peste cele gratuite este de  ˘3.0 canadieni pentru apelurile catre Romtelecom in Bucuresti, ˘3.7 canadieni pentru cele judetene, ˘4.3 canadieni pentru alte retele fixe si ˘16 canadieni pentru cele catre mobil.
  • Sunteţi taxat la secundă şi nu la minutul întreg, cu exceptia primului minut al convorbirii.
  • Nu aveţi nevoie de cartele, de PIN, sau diverse aranjamente cu compania de telefoane locală pentru redirecţionarea convorbirilor internaţionale.
  • Este foarte simplu, sunaţi sau sunteti sunaţi ca-n România şi vorbiţi cel mai ieftin!
  • Aveţi inclus gratuit in costul abonamentului caller ID.

Telefonul nu suna ocupat în weekend sau de sărbatori când liniile internationale sunt suprasolicitate. Serviciul CanRomania va va purta convorbirea direct în centrala telefonică romaneasca utilizand serviciile de internet de mare viteză.

Calitatea convorbirilor este ireproşabila, conversatia se aude foarte clar, şi fără ecou.

Accesul se poate face din orice loc din lume unde vă aflati, avînd nevoie de numai patru lucruri:

  1. Internet de mare viteză (high speed) prin cablu TV, ADSL, T1, etc.
  2. Abonamentul CanRomania! de numai $9.99 canadieni lunar cu 200 minute gratuit.
  3. Adaptor telefonic pentru internet, pe care vi-l configurăm şi-l asigurăm la preţ avantajos.
  4. Un telefon obişnuit.